Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS:

A GOOTOOLS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. 

Cégünk alapfilozófiája a szakértelemmel párosított szerszámértékesítés a fémforgácsoló ipar számára az optimális ár-érték arány figyelembevételével.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra, precizitásra, a magas minőségű  szerszámokra és az Ügyfeleinkkel történő gördülékeny szakmai kommunikációra. Költséghatékony megoldásokat kínálunk precíz kiszolgálással és gyors szállítással párosítva Magyarország egész területén.

Technológiai részlegünk a forgácsoló iparban 27 éves tapasztalattal rendelkezik.

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy Ügyfeleink szerszámigényeit minél szélesebb termékpalettáról tudjuk kiszolgálni.

Szolgáltatásaink:
-Magas szintű technológiai háttértámogatást nyújtunk az általunk forgalmazott szerszámokhoz.

Szállítás:
-Munkanapokon 17:00-ig beérkezett megrendelések a következő munkanapon kerülnek kiszállításra az ország egész területén.
-Munkanapokon 17:00 után beérkezett megrendelések a rendelés napját követő 2. munkanapon kerülnek kiszállításra az ország egész területén.

Speciális aznapi szállítás, feláras:
-Igény esetén budapesti és pest megyei ügyfeleink részére aznapi szállítással biztosítjuk a munkanapokon 16:00-ig beérkezett megrendeléseket.

Kizárólag fémipari megmunkálással foglalkozó végfelhasználó cégeknek és egyéni vállalkozóknak kínálunk fémforgácsoló szerszámokat közvetlenül a magyarországi raktárunkról. Viszonteladókat és magánszemélyeket nem szolgálunk ki.

Felmerülő kérdés esetén, vagy árajánlattal, rendeléssel kapcsolatban kérjük keressen minket bizalommal e-mail címünkön, vagy telefonszámunkon:

info@gootools.hu

0670-297-3931

Árajánlatkérését, rendelését weboldalunkon keresztül is elküldheti a kiválasztott termékekről.

Tagged with: